De Bom Events Moordspel Feest Kinderfeestje Toneel Onze Startpagina's Alles over ... Over Rinada Contact

Rinada Toneel


Toneel, met name toneelstukken, is van af het begin af aan de kern van Rinada Entertainment geweest. De eerste websites boden toneelstukken, musicals en poppenkastverhalen aan. Later werd het aanbod steeds breder en kwam er meer ruimte voor toneelstukken op maat.

CTS producties
Het is voor Rinada Entertainment allemaal begonnen met de online toneeluitgeverij CTS producties, de eerste online toneeluitgeverij van Nederland. U kunt hier online scripten van toneelstukken en musicals inzien en rustig een keuze maken. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt dan kunt u direct bestellen, betalen en u ontvangt binnen enkele minuten het script. Geen kosten meer voor zichtversies, geen weken wachten op een toneelstuk, geen verplichte afname van boekjes. Snel, eenvoudig en goedkoop!
Naar CTS producties

CTS producties Belgie
Het succes van CTS producties is dat het niet aan grenzen van een land gebonden is door het internet. Daarom werd al snel besloten dat er naast de Nederlandse website er ook een website voor Belgie zou komen en dan met name voor de nederlandstalige Vlamingen. De website van CTS producties Belgie geeft ruimte aan Belgische toneelschrijvers en toneelverenigingen. Daarnaast is de website natuurlijk van dezelfde gemakken voorzien als de Nederlandse website.
Naar CTS producties Belgie

Schooltoneel.net
De website van Schooltoneel.net bied scripten van toneelstukken, poppenkastverhalen, afscheidsmusical en lespakketten voor scholen aan. Naast veel informatie voor leerkrachten over de podiumkunsten zijn er kant en klare scripten te koop. Online besteld en betaald, direct in huis!
Naar Schooltoneel.net

Afscheidsmusicals.net
Veel scholen spelen elk jaar musicals met hun leerlingen. Groep acht neemt afscheid van de basisschool met een afscheidsmusicals, met kerst speelt men kerstmusicals en met Sinterklaas natuurlijk Sinterklaasmusicals. Afscheidsmusicals.net richt zich speciaal op de musicals. Alle scripten gaan dus over musicals voor op school.
Naar Afscheidsmusicals.net