De Bom Events Moordspel Feest Kinderfeestje Toneel Onze Startpagina's Alles over ... Over Rinada Contact

Rinada Startpagina


Een van de doelstellingen van Rinada Entertainment is te zorgen dat de mensen zelf ruimte krijgen voor hun eigen initiatieven. Binnen het toneel is dat de laagdrempeligheid voor schrijvers om hun toneelstukken uit te geven en de lage prijs voor de toneelstukken zodat toneelverenigingen zonder veel moeite toneel kunnen spelen.
Het internet wil Rinada Entertianment ook toegankelijk maken en houden voor de mensen. Via Rinada Startpagina kunnen mensen over hun eigen hobby, interesse of sport een eigen webpagina op het internet beginnen.

Novasurfer
Als eerste startpagina van Rinada Entertainment namen wij Novasurfer over. Novasurfer is een startpagina die al sinds 2001 en heeft meer dan 250 dochterpaginas die door beheerders onderhouden worden en zijn er in totaal meer dan 11000 links naar andere websites opgenomen. Natuurlijk is er altijd plek voor meer dochterpaginas en nieuwe beheerders.
Naar Novasurfer

InetStart
Net als IwebPlaza en Novasurfer is InetStart een startpagina van Rinada Entertainment die mensen de kans geeft op een eigen pagina op het internet. In 2009 is de website begonnen en al snel vonden vele bezoekers en beheerder hun weg naar InetStart. Heb jij een onderwerp wat je wil promoten? Begin ook een pagin op InetStart.
Naar InetStart

IwebPlaza
Onze startpagina IwebPlaza geeft iedereen de kans om een eigen startpagina op het internet te beginnen. Een eigen pagina waarvan jij de inhoud, kleuren en vormgeving bepaald. Je kunt zelfs geld verdienen met je eigen startpagina. Wacht dus niet langer en vraag er gratis een aan!
Naar IwebPlaza