De Bom Events Moordspel Feest Kinderfeestje Toneel Onze Startpagina's Alles over ... Over Rinada Contact

Rinada Onze Websites


De onze websites zijn sites waarbij er een wisselwerking is tussen de bezoekers onderling en Rinada. In veel gevallen bied Rinada de plek waarbij bezoekers zelf de inhoud van de site bepalen. Bezoekers voegen zelf recepten, moppen, gedichten, of spelletjes toe waardoor de website niet alleen door Rinada gevuld wordt maar dus ook door de bezoekers. Vandaar Onze websites.

Onze Moppen
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is het gezegde. Rinada Entertainment wil mensen vermaken en ontspanning bieden. Wat kun je dan beter doen dan een moppen website opstarten? Onze Moppen was al snel geboren en er zijn reeds vele honderden moppen toegevoegd door de bezoekers.
Naar Onze Moppen

Onze Raadsels
Op een verjaardag of tijdens een pauze is er niets zo leuk dan de anderen hun hersens laten kraken over een raadsel. Jij weet natuurlijk al lang de oplossing maar je laat de anderen nog even ploeteren en zweten. Op Onze Raadsels kun je raadsels vinden waar je even goed over na moet denken. Rekenraadsels, logische raadsels maar ook raadselachtige trucs waardoor het lijkt alsof je gedachten kan lezen… Weet jij nog leuke raadsels? Voeg ze snel toe!
Naar Onze Raadsels

Onze Gedichten
Schrijven is een kunst en gedichten schrijven heeft iedereen wel eens gedaan. Van Sinterklaasgedichten tot Valentijngedichten en van blije gedichten tot gedichten vanuit de diepste put. Wat is het jammer als er niets gebeurd met die gedichten. Onze Gedichten geeft ruimte aan iedereen die zijn of haar gedichten wil delen met anderen.
Naar Onze Gedichten

Onze Spelletjes
Wat is er leuker dan een spelletje te spelen op de computer? Heel veel spelletjes spelen op de computer! Op Onze Spelletjes kun je allerlei computerspelletjes spelen. Van voetbal tot racen en van denkspelletjes tot schietspelletjes.
Naar Onze Spelletjes