De Bom Events Moordspel Feest Kinderfeestje Toneel Onze Startpagina's Alles over ... Over Rinada Contact

Rinada Moordspel


Van de toneelscripten was het een kleine stap om scripten voor moordspelen te gaan schrijven. Spelen waarin je met elkaar en soms tegen elkaar aan het speuren bent om een moord op te lossen. Deze scripten worden over heel de wereld gespeeld door particulieren en bedrijven

Uwmoordspel.nl
Op de website van Uwmoordspel.nl kun je scripten van moordspelen downloaden. Kant en klare scripten binnen enkele minuten na betaling ontvangen. Gegarandeerd succes op uw familiefeest of op uw bedrijfsfeest. Natuurlijk kunnen we ook kant en klare moorddiners met acteurs op locatie voor u verzorgen.
Naar Uwmoordspel.nl

Moordspel op Maat
Speciaal voor het schrijven van (moord)spelen op maat is Moordspel op Maat begonnen. Bedrijven en particulieren kunnen zelf hun wensen kenbaar maken en binnen enkele weken schrijven wij voor u een moordspel op maat. Naast de moordspelen en moorddiners schrijven we ook maffiaspelen, mysteriespelen en andere spelen. Wij schrijven wat u zoekt.
Naar Moordspel op Maat

Moordspel op een vrijgezellenfeest
Wat is er nu leuke dan op een vrijgezellenfeest een leuke en spannende avond te hebben met een moordspel? Bij moordspelvrijgezellenfeest.nl kun je terecht voor een moordspel aan de hand van het thema vrijgezellenfeest. Los de moord op de bruid op of ontmasker de moordenaar van de stripper en heb tegelijk een leuk vrijgezellenfeest met elkaar.
Vaak zie je dat niet iedereen elkaar kent op een vrijgezellenfeest en een moordspel is dan een ideale ijsbreker om een leuke avond met elkaar te hebben.
Naar Moordspel op een vrijgezellenfeest

Mysteriespelen
Als je genoeg hebt van de moordspelen kun je altijd een mysteriespel spelen. In een mysteriespel komt geen bloed voor en er is niemand vermoord. Vaak los je een verdwijning of een diefstal op of probeer je moeilijke codes te kraken. Met vrienden of op een familieweekend ben je met elkaar een tijd bezig om het mysterie op te lossen. Op mysteriespelen.nl kun je kant en klaren scripten aanschaffen maar ook mysteriespelen op maat laten schrijven. Zowel voor particulieren als bedrijven. Niet zo bloederig als een moordspel, maar zeker zo spannend en uitdagend!
Naar Mysteriespelen.nl

Moordspelscript
In een moordspelscript staat precies beschreven hoe het moordspel verloopt. Het moordspelscript kan geschreven zijn als een heus toneelscript waarin personages een uitgeschreven tekst krijgen met regieaanwijzingen. In het script zitten aanwijzingen verweven en aan het einde van het moordspelscript is het de bedoeling dat je de moordenaar aanwijst. Natuurlijk staat de spectaculaire ontknoping ook uitgeschreven.
Maar er zijn ook andere structuren van moordpelen. Zo heb je spelen waarbij iedereen een eigen rolkaart heeft met daarop rolgegevens. Verder is er njiets bekend en aan jou om de anderen te ondervragen. Deze moordspelen en andere moordspelscripten zijn verkrijgbaar op moordspelscript.nl
Naar Moordspelscript.nl

Detectivespelen
Wil jij ook een spannende misdaad oplossen maar is een moordspel net even te eng voor je? Bij onze detectivespelen kun jij in de huid kruipen van een detective en proberen het misdrijf op te lossen. Het kan om diefstal of om ontvoering gaan maar ook over afpersing of bedreiging. Aan jou de taak om het misdrijf op te lossen en de dader in de kladden te pakken.
Wij hebben kant en klare detectivespelen maar als u wilt kunnen we ook een detectivespel op maat schrijven.
Naar Detectivespelen.nl

Moordspel.net
Op Moordspel.net kunt u een overzicht van alle bedrijven die een moordspel en/of een moorddiner aanbieden. U kunt eenvoudig zoeken op type moordspel, tijdsduur, deelnemers of op provincie. Zo kunt u eenvoudig en snel een moordspel bij u in de buurt vinden.
Bent u zelf aanbieder van een moordspel of moorddiner dan kunt u natuurlijk uw advertenties plaatsen en zo uw moordspel en moorddiner onder de aandacht brengen.
Naar Moordspel.net

Mysteriespel.net
Houd u van een beetje spanning? Vindt u het leuk om codes te kraken en al puzzelend een spel op te lossen? Dan is een mysteriespel voor u een leuke bezigheid!
Wij hebben kant en klare scripten van mysteriespelen maar wij kunnen ook een mysteriespel voor u op maat schijven. Zo schrijven we voor bedrijven geregeld een spel waarbij de werknemers op zoek gaan naar het nieuwe jaarplan of met elkaar codes kraken om het nieuwe bedrijfslogo te vinden. Alles is mogelijk en een mysteriespel staat garant voor een activiteit waarbij spanning en ontspanning hand in hand gaan.
Naar Mysteriespel.net